fbpx
Wijnkaart

Wijnkaart

Rode Wijn

Rose

Huiswijn

Tatli Sert

€ 3,20

€ 3,20

Een zoete, rode dessrtwijn, vergelijkbaar met port. Tatli sert, hetgeen bitterzoet betekent, draagt geen jaargang. Iedere botteling is een selectie van verschillende jaren, wat de wijn een individueel karakter geeft. De rode tatli Sert kan naar believen gekoeld of ongekoeld gedronken worden.

Buzbag

is een droge, donkerrode wijn, vol van smaak met een bijzonder karakter en bouquet. Wordt na 2-3 jaar liggen geschonken. Smaakt uitstekend bij vlees- en rijstgerechten.

Yakut

Huiswijn, een droge tamelijk volle rode wijn van het wijnhuis Kavaklidere. Smaakt uitstekend bij alle soorten vlees- en kaasgerechten.

Witte Wijn

Sultaniye (zoete witte wijn)

€ 3,30

Huiswijn

€ 3,20

Villa Doluca

Is een droge, elegante, witte wijn, gemaakt van de uit Frankrijk geïmprteerde Semillondruiven. Een onontbeerlijk begeleider bij vis- en kaasgerechten.

Sultaniye

Een zoete witte wijn met een bijzonder karakter, van het wijnhuis Kavaklidere. Zoals de naam aangeeft, wordt deze wijn gemaakt van de druivensoort Sultaniye, waardoor bijzonder rijpe druiven geselecteerd worden. Geschikt bij aperitief en dessert.

Çankaya

Een droge witte wijn van het wijnhuis Kavaklidere. Licht van kleur, zacht van smaak, maar met een krachtige afdronk. Bijzonder geschikt bij alle visgerechten en verschillende kaassoorten.